Cart 0
 
IMG_8034.jpg
 

Emma Takko
Hyvinvointivalmentaja

Olen 32- vuotias nainen ja asun Sotkamossa, Suomen luonnon villissä kauneudessa. Rakastan viettää aikaa luonnossa, uida nakuna joissa ja järvissä, kerätä ruokaa kuten sieniä ja marjoja luonnosta, kuivata villiyrttejä ja -kukkia, luoda taidetta ja musiikkia, sekä juosta paljain jaloin metsässä.

Yhteyteni luontoon on koko elämäni ja oman paranemistarinani ydin. Olen tehnyt pitkän matkan varhaisen elämäni luontoyhteydestä, ja metsien sekä vesien äärellä vietetystä lapsuudesta Helsinkiin, suurkaupunkeihin maailmalle ja yliopistomaailmaan sekä stressaavaan kaupunkielämään - ja sieltä takaisin luontoon.

Olen lapsesta saakka ollut herkkä ympäristöni viesteille - niin fyysisille kuin hienovaraisemmillekin tasoille. Olen aina tuntenut kaikki ympäröivät energiat ja esimerkiksi sähkömagneettisen säteilyn, ja sen lisäksi kaikkien ihmisten tunteet, ajatukset ja kaiken näkymättömän ja hiljaisen informaation mitä ympärillämme tapahtuu jatkuvasti. Kaltaisiani kutsutaan joskus erityisherkiksi, joskus psyykkisesti kyvykkäiksi ja joskus selvänäköisiksi tai -tuntoisiksi. Sillä, miten minua haluaa nimittää tai kykyjäni kuvata, ei ole itsessään mitään merkitystä. Havainnoin ja navigoin maailmaa ympärilläni värähtelyinä, energioina ja taajuuksina, yhtä paljon kuin fyysisenä todellisuutena. Se on ollut minulle aina luonnollista.

Aloitin joogan vuonna 2008 opiskellessani Helsingin Yliopistossa, ja joogan tie sekä filosofia on siitä saakka kulkenut kanssani matolla ja maton ulkopuolella - vaikka fyysinen harjoitus on muuttunut vuosien varrella, on joogan ydinolemus iskostunut osaksi elämääni ja ollut tärkeä askel oman paranemiseni tiellä. Vuodesta 2015 saakka olen aktiivisesti opiskellut energioiden ja hienovaraisten taajuuksien kanssa työskentelyä, tunnetyöskentelyä sekä holistisia hoitomenetelmiä.

Olen näiden vuosien aikana oppinut kuinka tunteet kerääntyvät kehoon ja kuinka ajatusrakenteemme ja uskomusjärjestelmämme vaikuttavat hyvinvointiimme kaikilla tasoilla. Olen löytänyt valtavan määrän avaimia, joilla olen ensin parantanut itseni vuosien oireilusta - syömishäiriöistä, masennuksesta, Levottomat Jalat- oireyhtymästä, kahdesta burn outista, haastavasta insomniasta ja nukahtamislääkekierteestä sekä monista muista henkisistä ja fyysisistä oireiluista. Olen kulkenut siis todella monivivahteisen ja haastavankin polun oman terveyteni ja hyvinvointini kanssa tähän nuoreen ikääni, ja se on antanut minulle valtavasti kokemuspohjaa työhön jota teen tänä päivänä. Jaan ilolla tarinaani, jotta voisin omalla elämälläni inspiroida muitakin paranemisen polulle!

Luomme itse onnellisuutemme ja terveytemme sisältä päin - sitä on mahdotonta löytää mistään itsensä ulkopuolelta. Meditaation, tunnetyöskentelyn, uskomusjärjestelmien purkamisen, traumatyön, shamanistisen työskentelyn, hengitysharjoitusten, joogan, ravinnon ja monen muun metodin avulla aloin itse löytää tieni takaisin sydämeen ja yhteyteen, luonnolliseen hyvinvoinnin, onnellisuuden ja terveyden tilaan. Nyt jaan kaikesta oppimastani ja kokemastani, sekä luontaisista lahjoistani, jotta mahdollisimman moni ihminen saisi muistaa oman rajattoman potentiaalinsa, ja sen että jokainen meistä on täydellisen hyvinvoinnin, terveyden ja rakkauden arvoinen.

Erityisiä mielenkiinnon kohteitani ovat luonnollinen raskaus- ja synnytys, naiseuteen liittyvät asiat, perinnehoitaminen & luonnon parantavat voimat, kristallit ja savitaide. Lisäksi minulle erityisen lähellä sydäntä ovat lapset, lempeä ja luonnonmukainen vanhemmuus ja tietoisten yhteisöjen rakentaminen.

Jokaisella ihmisellä on kaikki paranemisen avaimet taskussaan. Jokaisella on mahdollisuus muuttaa elämänsä, hyvinvointinsa ja terveytensä - koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa ja löytää rakkaus itseään ja elämäänsä kohtaan!

Rakkaudella,

Emma Takko